Boston Celtics vs Memphis Grizzlies

Boston Celtics vs Memphis GrizzliesBoston CelticsMemphis Grizzlies

🏀 2024-02-05 – NBA

 

Boston Celtics vs Memphis Grizzlies Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Boston Celtics tegen Memphis Grizzlies in de NBA begint om 00:00 op 2024-02-05. De thuisploeg komt met 37 overwinningen uit de laatste 49 gespeelde wedstrijden, terwijl Memphis Grizzlies een 0.367 procent winstpercentage heeft uit de laatste 49 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Boston Celtics met 2 overwinningen thuis, terwijl Memphis Grizzlies 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Boston Celtics een gemiddeld puntenverschil van 9 punten, terwijl Memphis Grizzlies een gemiddeld puntenverschil van -5.5 punten heeft:

  • Boston Celtics: 120.1 gemiddelde punten voor, 111.1 gemiddelde punten tegen
  • Memphis Grizzlies: 107.2 gemiddelde punten voor, 112.7 gemiddelde punten tegen

Boston Celtics vs Memphis Grizzlies Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Boston Celtics en Memphis Grizzlies:

Datum Uitslagen
2023-11-20 Memphis Grizzlies 100 – 102 Boston Celtics
2023-02-12 Boston Celtics 119 – 109 Memphis Grizzlies
2022-11-08 Memphis Grizzlies 106 – 109 Boston Celtics
2022-07-14 Boston Celtics 108 – 91 Memphis Grizzlies

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Boston Celtics tegen Memphis Grizzlies wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Boston Celtics vs Memphis Grizzlies Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Boston Celtics en Memphis Grizzlies en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Boston Celtics vs Memphis Grizzlies Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Memphis Grizzlies die in de NBA op 2024-02-05 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Boston Celtics vs Memphis Grizzlies Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Memphis Grizzlies die in de NBA op 2024-02-05 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Boston Celtics tegen Memphis Grizzlies?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Memphis Grizzlies, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Boston Celtics vs Memphis Grizzlies?

Verifieer je leeftijd