Boston Celtics vs Phoenix Suns

Boston Celtics vs Phoenix SunsBoston CelticsPhoenix Suns

­čĆÇ 2024-03-15 – NBA

 

Boston Celtics vs Phoenix Suns Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Boston Celtics en Phoenix Suns en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Boston Celtics vs Phoenix Suns Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Phoenix Suns die in de NBA op 2024-03-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Boston Celtics vs Phoenix Suns Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Phoenix Suns die in de NBA op 2024-03-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Boston Celtics tegen Phoenix Suns?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Boston Celtics tegen Phoenix Suns, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Boston Celtics vs Phoenix Suns Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Boston Celtics tegen Phoenix Suns in de NBA begint om 00:30 op 2024-03-15. De thuisploeg komt met 51 overwinningen uit de laatste 65 gespeelde wedstrijden, terwijl Phoenix Suns een 0.585 procent winstpercentage heeft uit de laatste 65 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Boston Celtics met 1 overwinningen thuis, terwijl Phoenix Suns 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Boston Celtics een gemiddeld puntenverschil van 11.2 punten, terwijl Phoenix Suns een gemiddeld puntenverschil van 2.7 punten heeft:

  • Boston Celtics: 120.8 gemiddelde punten voor, 109.6 gemiddelde punten tegen
  • Phoenix Suns: 117 gemiddelde punten voor, 114.3 gemiddelde punten tegen

Boston Celtics vs Phoenix Suns Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Boston Celtics en Phoenix Suns:

Datum Uitslagen
2024-03-10 Phoenix Suns 107 – 117 Boston Celtics
2023-02-04 Boston Celtics 94 – 106 Phoenix Suns
2022-12-08 Phoenix Suns 98 – 125 Boston Celtics
2021-12-31 Boston Celtics 123 – 108 Phoenix Suns

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Boston Celtics tegen Phoenix Suns wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Boston Celtics vs Phoenix Suns?

Verifieer je leeftijd