Brentford vs Manchester City

Brentford vs Manchester CityBrentfordManchester City

⚽ 2024-02-05 – Premier League

 

Brentford vs Manchester City voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Brentford vs Manchester City Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Brentford - Manchester City gespeeld in de Premier League op 2024-02-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Brentford vs Manchester City Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Brentford - Manchester City gespeeld in de Premier League op 2024-02-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Brentford tegen Manchester City?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Brentford tegen Manchester City te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Brentford vs Manchester City Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Brentford en Manchester City wordt op 2024-02-05 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach T. Frank heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Manchester City 5 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Brentford vs Manchester City, behaalde Brentford 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Manchester City uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Brentford: I. Toney(1 goals/match);
  • voor Manchester City: E. Haaland(0.93 goals/match);

Brentford vs Manchester City Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Brentford en Manchester City:

Datum Uitslagen
2023-05-28 Brentford 1 – 0 Manchester City
2022-11-12 Manchester City 1 – 2 Brentford
2022-02-09 Manchester City 2 – 0 Brentford
2021-12-29 Brentford 0 – 1 Manchester City

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Brentford vs Manchester City H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Brentford vs Manchester City?

Verifieer je leeftijd