Brooklyn Nets vs Phoenix Suns

Brooklyn Nets vs Phoenix SunsBrooklyn NetsPhoenix Suns

­čĆÇ 2024-02-01 – NBA

 

Brooklyn Nets vs Phoenix Suns Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Brooklyn Nets tegen Phoenix Suns in de NBA begint om 02:30 op 2024-02-01. De thuisploeg komt met 19 overwinningen uit de laatste 46 gespeelde wedstrijden, terwijl Phoenix Suns een 0.574 procent winstpercentage heeft uit de laatste 47 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Brooklyn Nets met 0 overwinningen thuis, terwijl Phoenix Suns 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Brooklyn Nets een gemiddeld puntenverschil van -0.9 punten, terwijl Phoenix Suns een gemiddeld puntenverschil van 2.2 punten heeft:

  • Brooklyn Nets: 114 gemiddelde punten voor, 114.9 gemiddelde punten tegen
  • Phoenix Suns: 116.4 gemiddelde punten voor, 114.2 gemiddelde punten tegen

Brooklyn Nets vs Phoenix Suns Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Brooklyn Nets en Phoenix Suns:

Datum Uitslagen
2023-12-14 Phoenix Suns 112 – 116 Brooklyn Nets
2023-02-08 Brooklyn Nets 112 – 116 Phoenix Suns
2023-01-20 Phoenix Suns 117 – 112 Brooklyn Nets
2022-02-02 Phoenix Suns 121 – 111 Brooklyn Nets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Brooklyn Nets tegen Phoenix Suns wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Brooklyn Nets vs Phoenix Suns Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Brooklyn Nets en Phoenix Suns en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Brooklyn Nets vs Phoenix Suns Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Brooklyn Nets tegen Phoenix Suns die in de NBA op 2024-02-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Brooklyn Nets vs Phoenix Suns Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Brooklyn Nets tegen Phoenix Suns die in de NBA op 2024-02-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Brooklyn Nets tegen Phoenix Suns?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Brooklyn Nets tegen Phoenix Suns, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Brooklyn Nets vs Phoenix Suns?

Verifieer je leeftijd