Cagliari vs Fiorentina

Cagliari vs FiorentinaCagliariFiorentina

⚽ 2024-05-23 – Serie A

 

Cagliari vs Fiorentina voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Cagliari vs Fiorentina Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Cagliari - Fiorentina gespeeld in de Serie A op 2024-05-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Cagliari vs Fiorentina Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Cagliari - Fiorentina gespeeld in de Serie A op 2024-05-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Cagliari tegen Fiorentina?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Cagliari tegen Fiorentina te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Cagliari vs Fiorentina Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Cagliari en Fiorentina wordt op 2024-05-23 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 18:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach C. Ranieri heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Fiorentina 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Cagliari vs Fiorentina, behaalde Cagliari 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Fiorentina uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Cagliari: n/a
  • voor Fiorentina: n/a

Cagliari vs Fiorentina Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Cagliari en Fiorentina:

Datum Uitslagen
2023-10-02 Fiorentina 3 – 0 Cagliari
2022-01-23 Cagliari 1 – 1 Fiorentina
2021-10-24 Fiorentina 3 – 0 Cagliari
2021-05-12 Cagliari 0 – 0 Fiorentina

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Cagliari vs Fiorentina H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Cagliari vs Fiorentina?

Verifieer je leeftijd