Celta de Vigo vs Las Palmas

Celta de Vigo vs Las PalmasCelta de VigoLas Palmas

⚽ 2024-04-20 – La Liga

 

Celta de Vigo vs Las Palmas voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Celta de Vigo vs Las Palmas Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Celta de Vigo - Las Palmas gespeeld in de La Liga op 2024-04-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Celta de Vigo vs Las Palmas Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Celta de Vigo - Las Palmas gespeeld in de La Liga op 2024-04-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Celta de Vigo tegen Las Palmas?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Celta de Vigo tegen Las Palmas te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Celta de Vigo vs Las Palmas Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Celta de Vigo en Las Palmas wordt op 2024-04-20 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 12:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Claudio Giráldez heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Las Palmas 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Celta de Vigo vs Las Palmas, behaalde Celta de Vigo 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Las Palmas uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Celta de Vigo: n/a
  • voor Las Palmas: n/a

Celta de Vigo vs Las Palmas Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Celta de Vigo en Las Palmas:

Datum Uitslagen
2023-10-02 Las Palmas 2 – 1 Celta de Vigo
2018-03-05 Celta de Vigo 2 – 1 Las Palmas
2017-10-16 Las Palmas 2 – 5 Celta de Vigo
2017-04-03 Celta de Vigo 3 – 1 Las Palmas

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Celta de Vigo vs Las Palmas H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Celta de Vigo vs Las Palmas?

Verifieer je leeftijd