Cesson Rennes-Metropole vs Creteil

Cesson Rennes-Metropole vs CreteilCesson Rennes-MetropoleCreteil

šŸ¤¾ 2024-05-31 – Starligue

 

Cesson Rennes-Metropole vs Creteil voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Cesson Rennes-Metropole tegen Creteil en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Cesson Rennes-Metropole vs Creteil Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Cesson Rennes-Metropole - Creteil, die in de Starligue op 2024-05-31 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Cesson Rennes-Metropole vs Creteil Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Cesson Rennes-Metropole - Creteil, die in de Starligue op 2024-05-31 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Cesson Rennes-Metropole vs Creteil te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Cesson Rennes-Metropole tegen Creteil kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Cesson Rennes-Metropole vs Creteil Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Cesson Rennes-Metropole vs Creteil uit de Starligue begint om 16:00 GMT op 2024-05-31.Ā Het team van Cesson Rennes-Metropole heeft 10 overwinningen uit de 27 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 5 wedstrijden in de laatste 24 wedstrijden heeft gewonnen.

Cesson Rennes-Metropole heeft gemiddeld 31.6 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 32.5 punten tegen. Creteil daarentegen heeft een gemiddelde 35.9 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 40.0 punten tegen:

  • Cesson Rennes-Metropole: 27 wedstrijden gespeeld met 10 overwinningen, 17 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Creteil: 24 wedstrijden gespeeld met 5 overwinningen, 19 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Cesson Rennes-Metropole vs Creteil Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Cesson Rennes-Metropole en Creteil hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-11-10 Creteil 36 – 33 Cesson Rennes-Metropole
2023-02-17 Creteil 29 – 28 Cesson Rennes-Metropole
2022-11-22 Cesson Rennes-Metropole 34 – 29 Creteil
2022-03-05 Cesson Rennes-Metropole 30 – 29 Creteil

De H2H-gegevens voor Cesson Rennes-Metropole tegen Creteil zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Cesson Rennes-Metropole vs Creteil?

Verifieer je leeftijd