Cesson Rennes-Metropole vs Paris SG

Cesson Rennes-Metropole vs Paris SGCesson Rennes-MetropoleParis SG

šŸ¤¾ 2024-04-17 – Starligue

 

Cesson Rennes-Metropole vs Paris SG voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Cesson Rennes-Metropole tegen Paris SG en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Cesson Rennes-Metropole vs Paris SG Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Cesson Rennes-Metropole - Paris SG, die in de Starligue op 2024-04-17 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Cesson Rennes-Metropole vs Paris SG Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Cesson Rennes-Metropole - Paris SG, die in de Starligue op 2024-04-17 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Cesson Rennes-Metropole vs Paris SG te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Cesson Rennes-Metropole tegen Paris SG kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Cesson Rennes-Metropole vs Paris SG Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Cesson Rennes-Metropole vs Paris SG uit de Starligue begint om 16:00 GMT op 2024-04-17.Ā Het team van Cesson Rennes-Metropole heeft 9 overwinningen uit de 22 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 9 wedstrijden in de laatste 9 wedstrijden heeft gewonnen.

Cesson Rennes-Metropole heeft gemiddeld 32.5 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 32.9 punten tegen. Paris SG daarentegen heeft een gemiddelde 37.9 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 29.9 punten tegen:

  • Cesson Rennes-Metropole: 22 wedstrijden gespeeld met 9 overwinningen, 13 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Paris SG: 9 wedstrijden gespeeld met 9 overwinningen, 0 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Cesson Rennes-Metropole vs Paris SG Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Cesson Rennes-Metropole en Paris SG hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-12-10 Paris SG 34 – 26 Cesson Rennes-Metropole
2023-04-13 Cesson Rennes-Metropole 22 – 28 Paris SG
2022-12-10 Paris SG 36 – 32 Cesson Rennes-Metropole
2022-04-10 Cesson Rennes-Metropole 23 – 30 Paris SG

De H2H-gegevens voor Cesson Rennes-Metropole tegen Paris SG zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Cesson Rennes-Metropole vs Paris SG?

Verifieer je leeftijd