Charlotte Hornets vs Chicago Bulls

Charlotte Hornets vs Chicago BullsCharlotte HornetsChicago Bulls

­čĆÇ 2024-02-01 – NBA

 

Charlotte Hornets vs Chicago Bulls Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Charlotte Hornets tegen Chicago Bulls in de NBA begint om 01:00 op 2024-02-01. De thuisploeg komt met 10 overwinningen uit de laatste 45 gespeelde wedstrijden, terwijl Chicago Bulls een 0.468 procent winstpercentage heeft uit de laatste 47 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Charlotte Hornets met 0 overwinningen thuis, terwijl Chicago Bulls 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Charlotte Hornets een gemiddeld puntenverschil van -11.7 punten, terwijl Chicago Bulls een gemiddeld puntenverschil van -1.4 punten heeft:

  • Charlotte Hornets: 108.6 gemiddelde punten voor, 120.3 gemiddelde punten tegen
  • Chicago Bulls: 110.9 gemiddelde punten voor, 112.3 gemiddelde punten tegen

Charlotte Hornets vs Chicago Bulls Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Charlotte Hornets en Chicago Bulls:

Datum Uitslagen
2024-01-09 Charlotte Hornets 112 – 119 Chicago Bulls
2024-01-06 Chicago Bulls 104 – 91 Charlotte Hornets
2023-12-07 Chicago Bulls 111 – 100 Charlotte Hornets
2023-04-01 Charlotte Hornets 91 – 121 Chicago Bulls

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Charlotte Hornets tegen Chicago Bulls wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Charlotte Hornets vs Chicago Bulls Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Charlotte Hornets en Chicago Bulls en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Charlotte Hornets vs Chicago Bulls Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Charlotte Hornets tegen Chicago Bulls die in de NBA op 2024-02-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Charlotte Hornets vs Chicago Bulls Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Charlotte Hornets tegen Chicago Bulls die in de NBA op 2024-02-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Charlotte Hornets tegen Chicago Bulls?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Charlotte Hornets tegen Chicago Bulls, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Charlotte Hornets vs Chicago Bulls?

Verifieer je leeftijd