Charlotte Hornets vs Indiana Pacers

Charlotte Hornets vs Indiana PacersCharlotte HornetsIndiana Pacers

🏀 2024-02-05 – NBA

 

Charlotte Hornets vs Indiana Pacers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Charlotte Hornets tegen Indiana Pacers in de NBA begint om 00:00 op 2024-02-05. De thuisploeg komt met 10 overwinningen uit de laatste 47 gespeelde wedstrijden, terwijl Indiana Pacers een 0.54 procent winstpercentage heeft uit de laatste 50 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Charlotte Hornets met 1 overwinningen thuis, terwijl Indiana Pacers 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Charlotte Hornets een gemiddeld puntenverschil van -11.9 punten, terwijl Indiana Pacers een gemiddeld puntenverschil van 1.6 punten heeft:

  • Charlotte Hornets: 108.5 gemiddelde punten voor, 120.4 gemiddelde punten tegen
  • Indiana Pacers: 124.4 gemiddelde punten voor, 122.8 gemiddelde punten tegen

Charlotte Hornets vs Indiana Pacers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Charlotte Hornets en Indiana Pacers:

Datum Uitslagen
2023-12-21 Indiana Pacers 144 – 113 Charlotte Hornets
2023-11-05 Indiana Pacers 124 – 125 Charlotte Hornets
2023-03-20 Charlotte Hornets 115 – 109 Indiana Pacers
2023-01-08 Indiana Pacers 116 – 111 Charlotte Hornets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Charlotte Hornets tegen Indiana Pacers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Charlotte Hornets vs Indiana Pacers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Charlotte Hornets en Indiana Pacers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Charlotte Hornets vs Indiana Pacers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Charlotte Hornets tegen Indiana Pacers die in de NBA op 2024-02-05 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Charlotte Hornets vs Indiana Pacers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Charlotte Hornets tegen Indiana Pacers die in de NBA op 2024-02-05 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Charlotte Hornets tegen Indiana Pacers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Charlotte Hornets tegen Indiana Pacers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Charlotte Hornets vs Indiana Pacers?

Verifieer je leeftijd