Charlotte Hornets vs Toronto Raptors

Charlotte Hornets vs Toronto RaptorsCharlotte HornetsToronto Raptors

­čĆÇ 2024-02-08 – NBA

 

Charlotte Hornets vs Toronto Raptors Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Charlotte Hornets tegen Toronto Raptors in de NBA begint om 01:00 op 2024-02-08. De thuisploeg komt met 10 overwinningen uit de laatste 49 gespeelde wedstrijden, terwijl Toronto Raptors een 0.34 procent winstpercentage heeft uit de laatste 50 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Charlotte Hornets met 1 overwinningen thuis, terwijl Toronto Raptors 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Charlotte Hornets een gemiddeld puntenverschil van -11.8 punten, terwijl Toronto Raptors een gemiddeld puntenverschil van -3.5 punten heeft:

  • Charlotte Hornets: 108.5 gemiddelde punten voor, 120.3 gemiddelde punten tegen
  • Toronto Raptors: 114.3 gemiddelde punten voor, 117.8 gemiddelde punten tegen

Charlotte Hornets vs Toronto Raptors Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Charlotte Hornets en Toronto Raptors:

Datum Uitslagen
2023-12-19 Toronto Raptors 114 – 99 Charlotte Hornets
2023-12-09 Charlotte Hornets 119 – 116 Toronto Raptors
2023-04-05 Charlotte Hornets 100 – 120 Toronto Raptors
2023-04-02 Charlotte Hornets 108 – 128 Toronto Raptors

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Charlotte Hornets tegen Toronto Raptors wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Charlotte Hornets vs Toronto Raptors Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Charlotte Hornets en Toronto Raptors en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Charlotte Hornets vs Toronto Raptors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Charlotte Hornets tegen Toronto Raptors die in de NBA op 2024-02-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Charlotte Hornets vs Toronto Raptors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Charlotte Hornets tegen Toronto Raptors die in de NBA op 2024-02-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Charlotte Hornets tegen Toronto Raptors?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Charlotte Hornets tegen Toronto Raptors, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Charlotte Hornets vs Toronto Raptors?

Verifieer je leeftijd