Chicago Bulls vs New York Knicks

Chicago Bulls vs New York KnicksChicago BullsNew York Knicks

­čĆÇ 2024-04-06 – NBA

 

Chicago Bulls vs New York Knicks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Chicago Bulls en New York Knicks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Chicago Bulls vs New York Knicks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen New York Knicks die in de NBA op 2024-04-06 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Chicago Bulls vs New York Knicks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen New York Knicks die in de NBA op 2024-04-06 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Chicago Bulls tegen New York Knicks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen New York Knicks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Chicago Bulls vs New York Knicks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Chicago Bulls tegen New York Knicks in de NBA begint om 01:00 op 2024-04-06. De thuisploeg komt met 36 overwinningen uit de laatste 76 gespeelde wedstrijden, terwijl New York Knicks een 0.592 procent winstpercentage heeft uit de laatste 76 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Chicago Bulls met 0 overwinningen thuis, terwijl New York Knicks 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Chicago Bulls een gemiddeld puntenverschil van -1.7 punten, terwijl New York Knicks een gemiddeld puntenverschil van 4.6 punten heeft:

  • Chicago Bulls: 111.9 gemiddelde punten voor, 113.6 gemiddelde punten tegen
  • New York Knicks: 112.5 gemiddelde punten voor, 107.9 gemiddelde punten tegen

Chicago Bulls vs New York Knicks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Chicago Bulls en New York Knicks:

Datum Uitslagen
2024-01-04 New York Knicks 116 – 100 Chicago Bulls
2022-12-24 New York Knicks 117 – 118 Chicago Bulls
2022-12-17 Chicago Bulls 91 – 114 New York Knicks
2022-12-15 Chicago Bulls – New York Knicks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Chicago Bulls tegen New York Knicks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Chicago Bulls vs New York Knicks?

Verifieer je leeftijd