Chicago Bulls vs Washington Wizards

Chicago Bulls vs Washington WizardsChicago BullsWashington Wizards

🏀 2024-03-17 – NBA

 

Chicago Bulls vs Washington Wizards Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Chicago Bulls en Washington Wizards en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Chicago Bulls vs Washington Wizards Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen Washington Wizards die in de NBA op 2024-03-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Chicago Bulls vs Washington Wizards Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen Washington Wizards die in de NBA op 2024-03-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Chicago Bulls tegen Washington Wizards?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen Washington Wizards, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Chicago Bulls vs Washington Wizards Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Chicago Bulls tegen Washington Wizards in de NBA begint om 01:00 op 2024-03-17. De thuisploeg komt met 32 overwinningen uit de laatste 67 gespeelde wedstrijden, terwijl Washington Wizards een 0.167 procent winstpercentage heeft uit de laatste 66 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Chicago Bulls met 3 overwinningen thuis, terwijl Washington Wizards 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Chicago Bulls een gemiddeld puntenverschil van -2.1 punten, terwijl Washington Wizards een gemiddeld puntenverschil van -9.7 punten heeft:

  • Chicago Bulls: 111.8 gemiddelde punten voor, 113.9 gemiddelde punten tegen
  • Washington Wizards: 114.2 gemiddelde punten voor, 123.9 gemiddelde punten tegen

Chicago Bulls vs Washington Wizards Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Chicago Bulls en Washington Wizards:

Datum Uitslagen
2023-07-15 Chicago Bulls 90 – 85 Washington Wizards
2023-02-26 Chicago Bulls 102 – 82 Washington Wizards
2023-01-12 Washington Wizards 100 – 97 Chicago Bulls
2022-12-08 Chicago Bulls 115 – 111 Washington Wizards

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Chicago Bulls tegen Washington Wizards wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Chicago Bulls vs Washington Wizards?

Verifieer je leeftijd