Clermont vs Strasbourg

Clermont vs StrasbourgClermontStrasbourg

⚽ 2024-01-28 – Ligue 1

 

Clermont vs Strasbourg voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Clermont vs Strasbourg Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Clermont - Strasbourg gespeeld in de Ligue 1 op 2024-01-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Clermont vs Strasbourg Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Clermont - Strasbourg gespeeld in de Ligue 1 op 2024-01-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Clermont tegen Strasbourg?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Clermont tegen Strasbourg te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Clermont vs Strasbourg Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Clermont en Strasbourg wordt op 2024-01-28 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach P. Gastien heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Strasbourg 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Clermont vs Strasbourg, behaalde Clermont 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Strasbourg uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Clermont: n/a
  • voor Strasbourg: n/a

Clermont vs Strasbourg Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Clermont en Strasbourg:

Datum Uitslagen
2024-01-21 Clermont 1 – 3 Strasbourg
2023-11-05 Strasbourg 0 – 0 Clermont
2023-02-26 Clermont 1 – 1 Strasbourg
2022-09-11 Strasbourg 0 – 0 Clermont

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Clermont vs Strasbourg H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Clermont vs Strasbourg?

Verifieer je leeftijd