Cleveland Cavaliers vs Detroit Pistons

Cleveland Cavaliers vs Detroit PistonsCleveland CavaliersDetroit Pistons

­čĆÇ 2024-02-01 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Detroit Pistons Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Detroit Pistons in de NBA begint om 01:00 op 2024-02-01. De thuisploeg komt met 28 overwinningen uit de laatste 44 gespeelde wedstrijden, terwijl Detroit Pistons een 0.13 procent winstpercentage heeft uit de laatste 46 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Cleveland Cavaliers met 3 overwinningen thuis, terwijl Detroit Pistons 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Cleveland Cavaliers een gemiddeld puntenverschil van 4.3 punten, terwijl Detroit Pistons een gemiddeld puntenverschil van -9.7 punten heeft:

  • Cleveland Cavaliers: 114.1 gemiddelde punten voor, 109.8 gemiddelde punten tegen
  • Detroit Pistons: 112.4 gemiddelde punten voor, 122.1 gemiddelde punten tegen

Cleveland Cavaliers vs Detroit Pistons Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Cleveland Cavaliers en Detroit Pistons:

Datum Uitslagen
2023-12-03 Detroit Pistons 101 – 110 Cleveland Cavaliers
2023-11-18 Cleveland Cavaliers 108 – 100 Detroit Pistons
2023-03-05 Cleveland Cavaliers 114 – 90 Detroit Pistons
2023-02-09 Cleveland Cavaliers 113 – 85 Detroit Pistons

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Cleveland Cavaliers tegen Detroit Pistons wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Cleveland Cavaliers vs Detroit Pistons Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Cleveland Cavaliers en Detroit Pistons en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Cleveland Cavaliers vs Detroit Pistons Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Detroit Pistons die in de NBA op 2024-02-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Cleveland Cavaliers vs Detroit Pistons Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Detroit Pistons die in de NBA op 2024-02-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Cleveland Cavaliers tegen Detroit Pistons?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Detroit Pistons, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Cleveland Cavaliers vs Detroit Pistons?

Verifieer je leeftijd