Creteil vs Dijon

Creteil vs DijonCreteilDijon

šŸ¤¾ 2024-04-17 – Starligue

 

Creteil vs Dijon voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Creteil tegen Dijon en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Creteil vs Dijon Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Creteil - Dijon, die in de Starligue op 2024-04-17 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Creteil vs Dijon Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Creteil - Dijon, die in de Starligue op 2024-04-17 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Creteil vs Dijon te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Creteil tegen Dijon kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Creteil vs Dijon Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Creteil vs Dijon uit de Starligue begint om 16:00 GMT op 2024-04-17.Ā Het team van Creteil heeft 3 overwinningen uit de 20 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 3 wedstrijden in de laatste 22 wedstrijden heeft gewonnen.

Creteil heeft gemiddeld 35.5 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 39.9 punten tegen. Dijon daarentegen heeft een gemiddelde 33.0 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 38.1 punten tegen:

  • Creteil: 20 wedstrijden gespeeld met 3 overwinningen, 17 x verloren, 4 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Dijon: 22 wedstrijden gespeeld met 3 overwinningen, 19 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Creteil vs Dijon Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Creteil en Dijon hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-10-27 Dijon 30 – 30 Creteil
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Creteil tegen Dijon zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Creteil vs Dijon?

Verifieer je leeftijd