Crystal Palace vs Brighton & Hove Albion

Crystal Palace vs Brighton & Hove AlbionCrystal PalaceBrighton & Hove Albion

⚽ 2023-12-21 – Premier League

 

Crystal Palace vs Brighton & Hove Albion Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Crystal Palace en Brighton & Hove Albion wordt op 2023-12-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. Hodgson heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Brighton & Hove Albion 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Crystal Palace vs Brighton & Hove Albion, behaalde Crystal Palace 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Brighton & Hove Albion uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Crystal Palace: n/a
  • voor Brighton & Hove Albion: n/a

Crystal Palace vs Brighton & Hove Albion Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Crystal Palace en Brighton & Hove Albion:

Datum Uitslagen
2023-03-15 Brighton & Hove Albion 1 – 0 Crystal Palace
2023-02-11 Crystal Palace 1 – 1 Brighton & Hove Albion
2022-01-14 Brighton & Hove Albion 1 – 1 Crystal Palace
2021-09-27 Crystal Palace 1 – 1 Brighton & Hove Albion

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Crystal Palace vs Brighton & Hove Albion H2H pagina aan.

Crystal Palace vs Brighton & Hove Albion voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Crystal Palace vs Brighton & Hove Albion Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Crystal Palace - Brighton & Hove Albion gespeeld in de Premier League op 2023-12-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Crystal Palace vs Brighton & Hove Albion Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Crystal Palace - Brighton & Hove Albion gespeeld in de Premier League op 2023-12-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Crystal Palace tegen Brighton & Hove Albion?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Crystal Palace tegen Brighton & Hove Albion te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Crystal Palace vs Brighton & Hove Albion?

Verifieer je leeftijd