Crystal Palace vs Luton Town

Crystal Palace vs Luton TownCrystal PalaceLuton Town

⚽ 2024-03-09 – Premier League

 

Crystal Palace vs Luton Town voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Crystal Palace vs Luton Town Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Crystal Palace - Luton Town gespeeld in de Premier League op 2024-03-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Crystal Palace vs Luton Town Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Crystal Palace - Luton Town gespeeld in de Premier League op 2024-03-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Crystal Palace tegen Luton Town?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Crystal Palace tegen Luton Town te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Crystal Palace vs Luton Town Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Crystal Palace en Luton Town wordt op 2024-03-09 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 15:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach O. Glasner heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Luton Town 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Crystal Palace vs Luton Town, behaalde Crystal Palace 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Luton Town uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Crystal Palace: n/a
  • voor Luton Town: n/a

Crystal Palace vs Luton Town Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Crystal Palace en Luton Town:

Datum Uitslagen
2023-11-25 Luton Town 2 – 1 Crystal Palace
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Crystal Palace vs Luton Town H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Crystal Palace vs Luton Town?

Verifieer je leeftijd