Dallas Mavericks vs Miami Heat

Dallas Mavericks vs Miami HeatDallas MavericksMiami Heat

­čĆÇ 2024-03-08 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Miami Heat Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Dallas Mavericks en Miami Heat en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Dallas Mavericks vs Miami Heat Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Dallas Mavericks tegen Miami Heat die in de NBA op 2024-03-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Dallas Mavericks vs Miami Heat Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Dallas Mavericks tegen Miami Heat die in de NBA op 2024-03-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Dallas Mavericks tegen Miami Heat?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Dallas Mavericks tegen Miami Heat, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Dallas Mavericks vs Miami Heat Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Dallas Mavericks tegen Miami Heat in de NBA begint om 01:30 op 2024-03-08. De thuisploeg komt met 34 overwinningen uit de laatste 62 gespeelde wedstrijden, terwijl Miami Heat een 0.574 procent winstpercentage heeft uit de laatste 61 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Dallas Mavericks met 1 overwinningen thuis, terwijl Miami Heat 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Dallas Mavericks een gemiddeld puntenverschil van 0.4 punten, terwijl Miami Heat een gemiddeld puntenverschil van 0.9 punten heeft:

  • Dallas Mavericks: 118.7 gemiddelde punten voor, 118.3 gemiddelde punten tegen
  • Miami Heat: 110.8 gemiddelde punten voor, 109.9 gemiddelde punten tegen

Dallas Mavericks vs Miami Heat Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Dallas Mavericks en Miami Heat:

Datum Uitslagen
2023-04-02 Miami Heat 129 – 122 Dallas Mavericks
2023-01-21 Dallas Mavericks 115 – 90 Miami Heat
2022-02-16 Miami Heat 99 – 107 Dallas Mavericks
2021-11-03 Dallas Mavericks 110 – 125 Miami Heat

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Dallas Mavericks tegen Miami Heat wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Dallas Mavericks vs Miami Heat?

Verifieer je leeftijd