Den Bosch vs Yoast Utd

Den Bosch vs Yoast UtdDen BoschYoast Utd

­čĆÇ 2024-05-08 – DBL

 

Den Bosch vs Yoast Utd Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Den Bosch en Yoast Utd en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Den Bosch vs Yoast Utd Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Den Bosch tegen Yoast Utd die in de DBL op 2024-05-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Den Bosch vs Yoast Utd Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Den Bosch tegen Yoast Utd die in de DBL op 2024-05-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Den Bosch tegen Yoast Utd?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Den Bosch tegen Yoast Utd, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Den Bosch vs Yoast Utd Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Den Bosch tegen Yoast Utd in de DBL begint om 18:00 op 2024-05-08. De thuisploeg komt met 0 overwinningen uit de laatste 0 gespeelde wedstrijden, terwijl Yoast Utd een procent winstpercentage heeft uit de laatste gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Den Bosch met 2 overwinningen thuis, terwijl Yoast Utd 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Den Bosch een gemiddeld puntenverschil van punten, terwijl Yoast Utd een gemiddeld puntenverschil van punten heeft:

  • Den Bosch: gemiddelde punten voor, gemiddelde punten tegen
  • Yoast Utd: gemiddelde punten voor, gemiddelde punten tegen

Den Bosch vs Yoast Utd Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Den Bosch en Yoast Utd:

Datum Uitslagen
2021-10-10 Yoast Utd 71 – 84 Den Bosch
2021-05-11 Den Bosch 85 – 70 Yoast Utd
2021-05-08 Yoast Utd 91 – 89 Den Bosch
2021-03-11 Den Bosch 94 – 77 Yoast Utd

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Den Bosch tegen Yoast Utd wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Den Bosch vs Yoast Utd?

Verifieer je leeftijd