Denver Nuggets vs Boston Celtics

Denver Nuggets vs Boston CelticsDenver NuggetsBoston Celtics

­čĆÇ 2024-03-08 – NBA

 

Denver Nuggets vs Boston Celtics Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Denver Nuggets en Boston Celtics en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Denver Nuggets vs Boston Celtics Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Boston Celtics die in de NBA op 2024-03-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Denver Nuggets vs Boston Celtics Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Boston Celtics die in de NBA op 2024-03-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Denver Nuggets tegen Boston Celtics?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Boston Celtics, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Denver Nuggets vs Boston Celtics Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Denver Nuggets tegen Boston Celtics in de NBA begint om 04:00 op 2024-03-08. De thuisploeg komt met 42 overwinningen uit de laatste 62 gespeelde wedstrijden, terwijl Boston Celtics een 0.787 procent winstpercentage heeft uit de laatste 61 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Denver Nuggets met 1 overwinningen thuis, terwijl Boston Celtics 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Denver Nuggets een gemiddeld puntenverschil van 4 punten, terwijl Boston Celtics een gemiddeld puntenverschil van 11.2 punten heeft:

  • Denver Nuggets: 114.4 gemiddelde punten voor, 110.4 gemiddelde punten tegen
  • Boston Celtics: 121 gemiddelde punten voor, 109.8 gemiddelde punten tegen

Denver Nuggets vs Boston Celtics Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Denver Nuggets en Boston Celtics:

Datum Uitslagen
2024-01-20 Boston Celtics 100 – 102 Denver Nuggets
2023-01-02 Denver Nuggets 123 – 111 Boston Celtics
2022-11-12 Boston Celtics 131 – 112 Denver Nuggets
2022-03-21 Denver Nuggets 104 – 124 Boston Celtics

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Denver Nuggets tegen Boston Celtics wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Denver Nuggets vs Boston Celtics?

Verifieer je leeftijd