Deportivo Alavés vs Real Sociedad

Deportivo Alavés vs Real SociedadDeportivo AlavésReal Sociedad

⚽ 2024-03-31 – La Liga

 

Deportivo Alavés vs Real Sociedad voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Deportivo Alavés vs Real Sociedad Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Deportivo Alavés - Real Sociedad gespeeld in de La Liga op 2024-03-31 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Deportivo Alavés vs Real Sociedad Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Deportivo Alavés - Real Sociedad gespeeld in de La Liga op 2024-03-31 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Deportivo Alavés tegen Real Sociedad?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Deportivo Alavés tegen Real Sociedad te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Deportivo Alavés vs Real Sociedad Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Deportivo Alavés en Real Sociedad wordt op 2024-03-31 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach Luis García heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Real Sociedad 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Deportivo Alavés vs Real Sociedad, behaalde Deportivo Alavés 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Real Sociedad uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Deportivo Alavés: n/a
  • voor Real Sociedad: n/a

Deportivo Alavés vs Real Sociedad Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Deportivo Alavés en Real Sociedad:

Datum Uitslagen
2024-01-02 Real Sociedad 1 – 1 Deportivo Alavés
2022-03-13 Real Sociedad 1 – 0 Deportivo Alavés
2022-01-02 Deportivo Alavés 1 – 1 Real Sociedad
2020-12-06 Deportivo Alavés 0 – 0 Real Sociedad

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Deportivo Alavés vs Real Sociedad H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Deportivo Alavés vs Real Sociedad?

Verifieer je leeftijd