Dijon vs Montpellier

Dijon vs MontpellierDijonMontpellier

ūü§ĺ 2024-02-17 – Starligue

 

Dijon vs Montpellier voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Dijon tegen Montpellier en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Dijon vs Montpellier Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Dijon - Montpellier, die in de Starligue op 2024-02-17 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Dijon vs Montpellier Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Dijon - Montpellier, die in de Starligue op 2024-02-17 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Dijon vs Montpellier te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Dijon tegen Montpellier kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Dijon vs Montpellier Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Dijon vs Montpellier uit de Starligue begint om 17:00 GMT op 2024-02-17. Het team van Dijon heeft 2 overwinningen uit de 14 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 12 wedstrijden in de laatste 15 wedstrijden heeft gewonnen.

Dijon heeft gemiddeld 33.9 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 39.2 punten tegen. Montpellier daarentegen heeft een gemiddelde 34.7 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 30.3 punten tegen:

  • Dijon: 14 wedstrijden gespeeld met 2 overwinningen, 12 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Montpellier: 15 wedstrijden gespeeld met 12 overwinningen, 3 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Dijon vs Montpellier Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Dijon en Montpellier hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-12-13 Montpellier 40 – 26 Dijon
2023-10-06 Montpellier 33 – 29 Dijon
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Dijon tegen Montpellier zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Dijon vs Montpellier?

Verifieer je leeftijd