Dijon vs Paris SG

Dijon vs Paris SGDijonParis SG

­čĄż 2024-05-04 – Starligue

 

Dijon vs Paris SG voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Dijon tegen Paris SG en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Dijon vs Paris SG Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Dijon - Paris SG, die in de Starligue op 2024-05-04 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Dijon vs Paris SG Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Dijon - Paris SG, die in de Starligue op 2024-05-04 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Dijon vs Paris SG te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Dijon tegen Paris SG kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Dijon vs Paris SG Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Dijon vs Paris SG uit de Starligue begint om 16:00 GMT op 2024-05-04. Het team van Dijon heeft 4 overwinningen uit de 24 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 9 wedstrijden in de laatste 9 wedstrijden heeft gewonnen.

Dijon heeft gemiddeld 32.8 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 37.4 punten tegen. Paris SG daarentegen heeft een gemiddelde 37.9 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 29.9 punten tegen:

  • Dijon: 24 wedstrijden gespeeld met 4 overwinningen, 20 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Paris SG: 9 wedstrijden gespeeld met 9 overwinningen, 0 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Dijon vs Paris SG Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Dijon en Paris SG hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-11-10 Paris SG 40 – 32 Dijon
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Dijon tegen Paris SG zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Dijon vs Paris SG?

Verifieer je leeftijd