Din. Bucuresti vs Sporting

Din. Bucuresti vs SportingDin. BucurestiSporting

šŸ¤¾ 2024-03-05 – EHF Europese Liga

 

Din. Bucuresti vs Sporting voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Din. Bucuresti tegen Sporting en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Din. Bucuresti vs Sporting Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Din. Bucuresti - Sporting, die in de EHF Europese Liga op 2024-03-05 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Din. Bucuresti vs Sporting Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Din. Bucuresti - Sporting, die in de EHF Europese Liga op 2024-03-05 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Din. Bucuresti vs Sporting te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Din. Bucuresti tegen Sporting kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Din. Bucuresti vs Sporting Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Din. Bucuresti vs Sporting uit de EHF Europese Liga begint om 17:45 GMT op 2024-03-05.Ā Het team van Din. Bucuresti heeft 19 overwinningen uit de 19 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 20 wedstrijden in de laatste 20 wedstrijden heeft gewonnen.

Din. Bucuresti heeft gemiddeld 37.8 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 27.6 punten tegen. Sporting daarentegen heeft een gemiddelde 36.9 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 24.8 punten tegen:

  • Din. Bucuresti: 19 wedstrijden gespeeld met 19 overwinningen, 0 x verloren, 0 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Sporting: 20 wedstrijden gespeeld met 20 overwinningen, 0 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Din. Bucuresti vs Sporting Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Din. Bucuresti en Sporting hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-02-13 Sporting 35 – 33 Din. Bucuresti
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Din. Bucuresti tegen Sporting zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Din. Bucuresti vs Sporting?

Verifieer je leeftijd