Donar Groningen vs BAL Weert

Donar Groningen vs BAL WeertDonar GroningenBAL Weert

🏀 2024-05-08 – DBL

 

Donar Groningen vs BAL Weert Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Donar Groningen en BAL Weert en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Donar Groningen vs BAL Weert Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Donar Groningen tegen BAL Weert die in de DBL op 2024-05-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Donar Groningen vs BAL Weert Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Donar Groningen tegen BAL Weert die in de DBL op 2024-05-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Donar Groningen tegen BAL Weert?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Donar Groningen tegen BAL Weert, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Donar Groningen vs BAL Weert Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Donar Groningen tegen BAL Weert in de DBL begint om 17:30 op 2024-05-08. De thuisploeg komt met 0 overwinningen uit de laatste 0 gespeelde wedstrijden, terwijl BAL Weert een 0.500 procent winstpercentage heeft uit de laatste 4 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Donar Groningen met 1 overwinningen thuis, terwijl BAL Weert 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Donar Groningen een gemiddeld puntenverschil van punten, terwijl BAL Weert een gemiddeld puntenverschil van -6.8 punten heeft:

  • Donar Groningen: gemiddelde punten voor, gemiddelde punten tegen
  • BAL Weert: 70.0 gemiddelde punten voor, 76.8 gemiddelde punten tegen

Donar Groningen vs BAL Weert Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Donar Groningen en BAL Weert:

Datum Uitslagen
2021-12-08 Donar Groningen 83 – 40 BAL Weert
2021-02-06 BAL Weert 55 – 96 Donar Groningen
n/a n/a
n/a n/a

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Donar Groningen tegen BAL Weert wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Donar Groningen vs BAL Weert?

Verifieer je leeftijd