Eisenach vs Stuttgart

Eisenach vs StuttgartEisenachStuttgart

­čĄż 2024-04-18 – Bundesliga

 

Eisenach vs Stuttgart voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Eisenach tegen Stuttgart en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Eisenach vs Stuttgart Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Eisenach - Stuttgart, die in de Bundesliga op 2024-04-18 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Eisenach vs Stuttgart Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Eisenach - Stuttgart, die in de Bundesliga op 2024-04-18 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Eisenach vs Stuttgart te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Eisenach tegen Stuttgart kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Eisenach vs Stuttgart Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Eisenach vs Stuttgart uit de Bundesliga begint om 17:00 GMT op 2024-04-18. Het team van Eisenach heeft 8 overwinningen uit de 26 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 9 wedstrijden in de laatste 26 wedstrijden heeft gewonnen.

Eisenach heeft gemiddeld 29.8 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 32.4 punten tegen. Stuttgart daarentegen heeft een gemiddelde 31.5 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 33.5 punten tegen:

  • Eisenach: 26 wedstrijden gespeeld met 8 overwinningen, 18 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Stuttgart: 26 wedstrijden gespeeld met 9 overwinningen, 17 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Eisenach vs Stuttgart Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Eisenach en Stuttgart hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-10-04 Stuttgart 25 – 26 Eisenach
2023-09-10 Stuttgart 28 – 22 Eisenach
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Eisenach tegen Stuttgart zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Eisenach vs Stuttgart?

Verifieer je leeftijd