Emmen vs PSV Handbal

Emmen vs PSV HandbalEmmenPSV Handbal

šŸ¤¾ 2024-04-13 – Eredivisie

 

Emmen vs PSV Handbal voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Emmen tegen PSV Handbal en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Emmen vs PSV Handbal Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Emmen - PSV Handbal, die in de Eredivisie op 2024-04-13 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Emmen vs PSV Handbal Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Emmen - PSV Handbal, die in de Eredivisie op 2024-04-13 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Emmen vs PSV Handbal te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Emmen tegen PSV Handbal kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Emmen vs PSV Handbal Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Emmen vs PSV Handbal uit de Eredivisie begint om 18:00 GMT op 2024-04-13.Ā Het team van Emmen heeft 18 overwinningen uit de 25 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 6 wedstrijden in de laatste 24 wedstrijden heeft gewonnen.

Emmen heeft gemiddeld 34.0 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 30.8 punten tegen. PSV Handbal daarentegen heeft een gemiddelde 28.8 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 32.3 punten tegen:

  • Emmen: 25 wedstrijden gespeeld met 18 overwinningen, 7 x verloren, 1 x gelijkspel in de nationale competitie
  • PSV Handbal: 24 wedstrijden gespeeld met 6 overwinningen, 18 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Emmen vs PSV Handbal Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Emmen en PSV Handbal hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-11-18 PSV Handbal 34 – 37 Emmen
2022-11-05 PSV Handbal 26 – 33 Emmen
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Emmen tegen PSV Handbal zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Emmen vs PSV Handbal?

Verifieer je leeftijd