Empoli vs Frosinone

Empoli vs FrosinoneEmpoliFrosinone

⚽ 2024-05-05 – Serie A

 

Empoli vs Frosinone voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Empoli vs Frosinone Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Empoli - Frosinone gespeeld in de Serie A op 2024-05-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Empoli vs Frosinone Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Empoli - Frosinone gespeeld in de Serie A op 2024-05-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Empoli tegen Frosinone?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Empoli tegen Frosinone te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Empoli vs Frosinone Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Empoli en Frosinone wordt op 2024-05-05 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Nicola heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Frosinone 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Empoli vs Frosinone, behaalde Empoli 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Frosinone uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Empoli: n/a
  • voor Frosinone: n/a

Empoli vs Frosinone Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Empoli en Frosinone:

Datum Uitslagen
2023-11-06 Frosinone 2 – 1 Empoli
2021-01-30 Empoli 3 – 1 Frosinone
2020-09-26 Frosinone 0 – 2 Empoli
2020-07-10 Empoli 2 – 0 Frosinone

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Empoli vs Frosinone H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Empoli vs Frosinone?

Verifieer je leeftijd