Excelsior vs Twente

Excelsior vs TwenteExcelsiorTwente

⚽ 2024-02-10 – Eredivisie

 

Excelsior vs Twente voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Excelsior vs Twente Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Excelsior - Twente gespeeld in de Eredivisie op 2024-02-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Excelsior vs Twente Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Excelsior - Twente gespeeld in de Eredivisie op 2024-02-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Excelsior tegen Twente?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Excelsior tegen Twente te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Excelsior vs Twente Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Excelsior en Twente wordt op 2024-02-10 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 17:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Dijkhuizen heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Twente 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Excelsior vs Twente, behaalde Excelsior 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Twente uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Excelsior: n/a
  • voor Twente: M. Boadu(1 goals/match);

Excelsior vs Twente Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Excelsior en Twente:

Datum Uitslagen
2023-12-08 Twente 4 – 2 Excelsior
2023-04-01 Excelsior 0 – 0 Twente
2022-08-31 Twente 4 – 0 Excelsior
2017-12-23 Excelsior 0 – 0 Twente

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Excelsior vs Twente H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Excelsior vs Twente?

Verifieer je leeftijd