FC Copenhagen vs Manchester City

FC Copenhagen vs Manchester CityFC CopenhagenManchester City

⚽ 2024-02-13 – UEFA Champions League

 

FC Copenhagen vs Manchester City voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

FC Copenhagen vs Manchester City Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd FC Copenhagen - Manchester City gespeeld in de UEFA Champions League op 2024-02-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

FC Copenhagen vs Manchester City Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd FC Copenhagen - Manchester City gespeeld in de UEFA Champions League op 2024-02-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op FC Copenhagen tegen Manchester City?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd FC Copenhagen tegen Manchester City te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

FC Copenhagen vs Manchester City Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen FC Copenhagen en Manchester City wordt op 2024-02-13 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Neestrup heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Manchester City 5 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen FC Copenhagen vs Manchester City, behaalde FC Copenhagen 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Manchester City uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor FC Copenhagen: n/a
  • voor Manchester City: E. Haaland(1 goals/match);J. Álvarez(1 goals/match);M. Hamilton(1 goals/match);

FC Copenhagen vs Manchester City Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen FC Copenhagen en Manchester City:

Datum Uitslagen
2022-10-11 FC Copenhagen 0 – 0 Manchester City
2022-10-05 Manchester City 5 – 0 FC Copenhagen
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de FC Copenhagen vs Manchester City H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd FC Copenhagen vs Manchester City?

Verifieer je leeftijd