Feyenoord vs Utrecht

Feyenoord vs UtrechtFeyenoordUtrecht

⚽ 2024-03-31 – Eredivisie

 

Feyenoord vs Utrecht voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Feyenoord vs Utrecht Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Feyenoord - Utrecht gespeeld in de Eredivisie op 2024-03-31 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Feyenoord vs Utrecht Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Feyenoord - Utrecht gespeeld in de Eredivisie op 2024-03-31 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Feyenoord tegen Utrecht?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Feyenoord tegen Utrecht te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Feyenoord vs Utrecht Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Feyenoord en Utrecht wordt op 2024-03-31 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach A. Slot heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Utrecht 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Feyenoord vs Utrecht, behaalde Feyenoord 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Utrecht uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Feyenoord: S. Giménez(0.84 goals/match);
  • voor Utrecht: n/a

Feyenoord vs Utrecht Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Feyenoord en Utrecht:

Datum Uitslagen
2023-12-20 Feyenoord 2 – 1 Utrecht
2023-09-03 Utrecht 1 – 5 Feyenoord
2023-04-23 Feyenoord 3 – 1 Utrecht
2023-01-08 Utrecht 1 – 1 Feyenoord

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Feyenoord vs Utrecht H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Feyenoord vs Utrecht?

Verifieer je leeftijd