Fiorentina vs Genoa

Fiorentina vs GenoaFiorentinaGenoa

⚽ 2024-04-15 – Serie A

 

Fiorentina vs Genoa voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Fiorentina vs Genoa Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Fiorentina - Genoa gespeeld in de Serie A op 2024-04-15 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Fiorentina vs Genoa Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Fiorentina - Genoa gespeeld in de Serie A op 2024-04-15 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Fiorentina tegen Genoa?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Fiorentina tegen Genoa te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Fiorentina vs Genoa Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Fiorentina en Genoa wordt op 2024-04-15 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach V. Italiano heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Genoa 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Fiorentina vs Genoa, behaalde Fiorentina 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Genoa uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Fiorentina: n/a
  • voor Genoa: D. Biraschi(1 goals/match);

Fiorentina vs Genoa Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Fiorentina en Genoa:

Datum Uitslagen
2023-08-19 Genoa 1 – 4 Fiorentina
2022-01-17 Fiorentina 6 – 0 Genoa
2021-09-18 Genoa 1 – 2 Fiorentina
2021-04-03 Genoa 1 – 1 Fiorentina

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Fiorentina vs Genoa H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Fiorentina vs Genoa?

Verifieer je leeftijd