Flensburg-H. vs Savehof

Flensburg-H. vs SavehofFlensburg-H.Savehof

­čĄż 2024-04-30 – EHF Europese Liga

 

Flensburg-H. vs Savehof voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Flensburg-H. tegen Savehof en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Flensburg-H. vs Savehof Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Flensburg-H. - Savehof, die in de EHF Europese Liga op 2024-04-30 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Flensburg-H. vs Savehof Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Flensburg-H. - Savehof, die in de EHF Europese Liga op 2024-04-30 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Flensburg-H. vs Savehof te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Flensburg-H. tegen Savehof kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Flensburg-H. vs Savehof Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Flensburg-H. vs Savehof uit de EHF Europese Liga begint om 16:00 GMT op 2024-04-30. Het team van Flensburg-H. heeft 20 overwinningen uit de 25 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 19 wedstrijden in de laatste 23 wedstrijden heeft gewonnen.

Flensburg-H. heeft gemiddeld 37.3 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 33.1 punten tegen. Savehof daarentegen heeft een gemiddelde 36.7 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 32.2 punten tegen:

  • Flensburg-H.: 25 wedstrijden gespeeld met 20 overwinningen, 5 x verloren, 4 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Savehof: 23 wedstrijden gespeeld met 19 overwinningen, 4 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Flensburg-H. vs Savehof Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Flensburg-H. en Savehof hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-04-23 Savehof 30 – 41 Flensburg-H.
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Flensburg-H. tegen Savehof zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Flensburg-H. vs Savehof?

Verifieer je leeftijd