Frosinone vs Roma

Frosinone vs RomaFrosinoneRoma

⚽ 2024-02-18 – Serie A

 

Frosinone vs Roma voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Frosinone vs Roma Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Frosinone - Roma gespeeld in de Serie A op 2024-02-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Frosinone vs Roma Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Frosinone - Roma gespeeld in de Serie A op 2024-02-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Frosinone tegen Roma?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Frosinone tegen Roma te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Frosinone vs Roma Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Frosinone en Roma wordt op 2024-02-18 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 17:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach E. Di Francesco heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Roma 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Frosinone vs Roma, behaalde Frosinone 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Roma uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Frosinone: n/a
  • voor Roma: n/a

Frosinone vs Roma Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Frosinone en Roma:

Datum Uitslagen
2023-10-01 Roma 2 – 0 Frosinone
2019-02-23 Frosinone 2 – 3 Roma
2018-09-26 Roma 4 – 0 Frosinone
2016-01-30 Roma 3 – 1 Frosinone

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Frosinone vs Roma H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Frosinone vs Roma?

Verifieer je leeftijd