Fuchse Berlin vs CSM Constanta

Fuchse Berlin vs CSM ConstantaFuchse BerlinCSM Constanta

šŸ¤¾ 2024-03-05 – EHF Europese Liga

 

Fuchse Berlin vs CSM Constanta voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Fuchse Berlin tegen CSM Constanta en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Fuchse Berlin vs CSM Constanta Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Fuchse Berlin - CSM Constanta, die in de EHF Europese Liga op 2024-03-05 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Fuchse Berlin vs CSM Constanta Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Fuchse Berlin - CSM Constanta, die in de EHF Europese Liga op 2024-03-05 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Fuchse Berlin vs CSM Constanta te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Fuchse Berlin tegen CSM Constanta kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Fuchse Berlin vs CSM Constanta Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Fuchse Berlin vs CSM Constanta uit de EHF Europese Liga begint om 19:45 GMT op 2024-03-05.Ā Het team van Fuchse Berlin heeft 19 overwinningen uit de 20 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 15 wedstrijden in de laatste 17 wedstrijden heeft gewonnen.

Fuchse Berlin heeft gemiddeld 38.4 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 33.8 punten tegen. CSM Constanta daarentegen heeft een gemiddelde 32.4 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 26.6 punten tegen:

  • Fuchse Berlin: 20 wedstrijden gespeeld met 19 overwinningen, 1 x verloren, 3 x gelijkspel in de nationale competitie
  • CSM Constanta: 17 wedstrijden gespeeld met 15 overwinningen, 2 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Fuchse Berlin vs CSM Constanta Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Fuchse Berlin en CSM Constanta hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-02-13 CSM Constanta 29 – 32 Fuchse Berlin
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Fuchse Berlin tegen CSM Constanta zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Fuchse Berlin vs CSM Constanta?

Verifieer je leeftijd