Fuchse Berlin vs Kadetten Schaffhausen

Fuchse Berlin vs Kadetten SchaffhausenFuchse BerlinKadetten Schaffhausen

­čĄż 2024-04-02 – EHF Europese Liga

 

Fuchse Berlin vs Kadetten Schaffhausen voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Fuchse Berlin tegen Kadetten Schaffhausen en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Fuchse Berlin vs Kadetten Schaffhausen Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Fuchse Berlin - Kadetten Schaffhausen, die in de EHF Europese Liga op 2024-04-02 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Fuchse Berlin vs Kadetten Schaffhausen Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Fuchse Berlin - Kadetten Schaffhausen, die in de EHF Europese Liga op 2024-04-02 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Fuchse Berlin vs Kadetten Schaffhausen te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Fuchse Berlin tegen Kadetten Schaffhausen kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Fuchse Berlin vs Kadetten Schaffhausen Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Fuchse Berlin vs Kadetten Schaffhausen uit de EHF Europese Liga begint om 16:00 GMT op 2024-04-02. Het team van Fuchse Berlin heeft 22 overwinningen uit de 24 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 24 wedstrijden in de laatste 26 wedstrijden heeft gewonnen.

Fuchse Berlin heeft gemiddeld 37.4 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 33.3 punten tegen. Kadetten Schaffhausen daarentegen heeft een gemiddelde 33.3 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 27.9 punten tegen:

  • Fuchse Berlin: 24 wedstrijden gespeeld met 22 overwinningen, 2 x verloren, 3 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Kadetten Schaffhausen: 26 wedstrijden gespeeld met 24 overwinningen, 2 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Fuchse Berlin vs Kadetten Schaffhausen Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Fuchse Berlin en Kadetten Schaffhausen hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-03-26 Kadetten Schaffhausen 28 – 32 Fuchse Berlin
2023-04-18 Fuchse Berlin 30 – 24 Kadetten Schaffhausen
2023-04-11 Kadetten Schaffhausen 37 – 33 Fuchse Berlin
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Fuchse Berlin tegen Kadetten Schaffhausen zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Fuchse Berlin vs Kadetten Schaffhausen?

Verifieer je leeftijd