Fuchse Berlin vs Nantes

Fuchse Berlin vs NantesFuchse BerlinNantes

šŸ¤¾ 2024-04-23 – EHF Europese Liga

 

Fuchse Berlin vs Nantes voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Fuchse Berlin tegen Nantes en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Fuchse Berlin vs Nantes Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Fuchse Berlin - Nantes, die in de EHF Europese Liga op 2024-04-23 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Fuchse Berlin vs Nantes Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Fuchse Berlin - Nantes, die in de EHF Europese Liga op 2024-04-23 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Fuchse Berlin vs Nantes te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Fuchse Berlin tegen Nantes kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Fuchse Berlin vs Nantes Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Fuchse Berlin vs Nantes uit de EHF Europese Liga begint om 16:00 GMT op 2024-04-23.Ā Het team van Fuchse Berlin heeft 23 overwinningen uit de 25 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 21 wedstrijden in de laatste 23 wedstrijden heeft gewonnen.

Fuchse Berlin heeft gemiddeld 38.5 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 34.3 punten tegen. Nantes daarentegen heeft een gemiddelde 38.1 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 30.9 punten tegen:

  • Fuchse Berlin: 25 wedstrijden gespeeld met 23 overwinningen, 2 x verloren, 4 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Nantes: 23 wedstrijden gespeeld met 21 overwinningen, 2 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Fuchse Berlin vs Nantes Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Fuchse Berlin en Nantes hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2022-04-05 Fuchse Berlin 30 – 33 Nantes
2022-03-29 Nantes 25 – 24 Fuchse Berlin
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Fuchse Berlin tegen Nantes zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Fuchse Berlin vs Nantes?

Verifieer je leeftijd