Fulham vs Crystal Palace

Fulham vs Crystal PalaceFulhamCrystal Palace

⚽ 2024-04-27 – Premier League

 

Fulham vs Crystal Palace voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Fulham vs Crystal Palace Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Fulham - Crystal Palace gespeeld in de Premier League op 2024-04-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Fulham vs Crystal Palace Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Fulham - Crystal Palace gespeeld in de Premier League op 2024-04-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Fulham tegen Crystal Palace?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Fulham tegen Crystal Palace te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Fulham vs Crystal Palace Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Fulham en Crystal Palace wordt op 2024-04-27 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Marco Silva heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Crystal Palace 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Fulham vs Crystal Palace, behaalde Fulham 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Crystal Palace uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Fulham: n/a
  • voor Crystal Palace: n/a

Fulham vs Crystal Palace Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Fulham en Crystal Palace:

Datum Uitslagen
2023-09-23 Crystal Palace 0 – 0 Fulham
2023-05-20 Fulham 2 – 2 Crystal Palace
2022-12-26 Crystal Palace 0 – 3 Fulham
2021-02-28 Crystal Palace 0 – 0 Fulham

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Fulham vs Crystal Palace H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Fulham vs Crystal Palace?

Verifieer je leeftijd