Genk vs Anderlecht

Genk vs AnderlechtGenkAnderlecht

⚽ 2024-04-20 – First Division A

 

Genk vs Anderlecht voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Genk vs Anderlecht Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Genk - Anderlecht gespeeld in de First Division A op 2024-04-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Genk vs Anderlecht Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Genk - Anderlecht gespeeld in de First Division A op 2024-04-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Genk tegen Anderlecht?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Genk tegen Anderlecht te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Genk vs Anderlecht Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Genk en Anderlecht wordt op 2024-04-20 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 18:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach W. Vrancken heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Anderlecht 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Genk vs Anderlecht, behaalde Genk 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Anderlecht uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Genk: n/a
  • voor Anderlecht: n/a

Genk vs Anderlecht Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Genk en Anderlecht:

Datum Uitslagen
2023-12-23 Anderlecht 2 – 1 Genk
2023-09-03 Genk 1 – 1 Anderlecht
2023-04-16 Genk 5 – 2 Anderlecht
2022-12-21 Genk 1 – 0 Anderlecht

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Genk vs Anderlecht H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Genk vs Anderlecht?

Verifieer je leeftijd