Genk vs Club Brugge

Genk vs Club BruggeGenkClub Brugge

⚽ 2024-03-03 – First Division A

 

Genk vs Club Brugge voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Genk vs Club Brugge Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Genk - Club Brugge gespeeld in de First Division A op 2024-03-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Genk vs Club Brugge Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Genk - Club Brugge gespeeld in de First Division A op 2024-03-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Genk tegen Club Brugge?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Genk tegen Club Brugge te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Genk vs Club Brugge Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Genk en Club Brugge wordt op 2024-03-03 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach W. Vrancken heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Club Brugge 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Genk vs Club Brugge, behaalde Genk 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Club Brugge uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Genk: n/a
  • voor Club Brugge: n/a

Genk vs Club Brugge Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Genk en Club Brugge:

Datum Uitslagen
2023-09-28 Club Brugge 1 – 1 Genk
2023-05-28 Club Brugge 1 – 3 Genk
2023-04-30 Genk 3 – 1 Club Brugge
2023-01-08 Genk 3 – 1 Club Brugge

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Genk vs Club Brugge H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Genk vs Club Brugge?

Verifieer je leeftijd