Gent vs Westerlo

Gent vs WesterloGentWesterlo

⚽ 2024-01-27 – First Division A

 

Gent vs Westerlo voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Gent vs Westerlo Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Gent - Westerlo gespeeld in de First Division A op 2024-01-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Gent vs Westerlo Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Gent - Westerlo gespeeld in de First Division A op 2024-01-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Gent tegen Westerlo?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Gent tegen Westerlo te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Gent vs Westerlo Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Gent en Westerlo wordt op 2024-01-27 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 19:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach H. Vanhaezebrouck heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Westerlo 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Gent vs Westerlo, behaalde Gent 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Westerlo uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Gent: n/a
  • voor Westerlo: n/a

Gent vs Westerlo Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Gent en Westerlo:

Datum Uitslagen
2023-08-13 Westerlo 1 – 3 Gent
2023-05-27 Westerlo 1 – 3 Gent
2023-04-28 Gent 3 – 1 Westerlo
2023-02-11 Westerlo 3 – 3 Gent

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Gent vs Westerlo H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Gent vs Westerlo?

Verifieer je leeftijd