Girona vs Villarreal

Girona vs VillarrealGironaVillarreal

⚽ 2024-05-14 – La Liga

 

Girona vs Villarreal voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Girona vs Villarreal Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Girona - Villarreal gespeeld in de La Liga op 2024-05-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Girona vs Villarreal Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Girona - Villarreal gespeeld in de La Liga op 2024-05-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Girona tegen Villarreal?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Girona tegen Villarreal te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Girona vs Villarreal Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Girona en Villarreal wordt op 2024-05-14 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Míchel Sánchez heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Villarreal 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Girona vs Villarreal, behaalde Girona 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Villarreal uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Girona: n/a
  • voor Villarreal: n/a

Girona vs Villarreal Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Girona en Villarreal:

Datum Uitslagen
2023-09-27 Villarreal 1 – 2 Girona
2023-05-20 Girona 1 – 2 Villarreal
2023-01-22 Villarreal 1 – 0 Girona
2021-01-26 Girona 0 – 1 Villarreal

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Girona vs Villarreal H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Girona vs Villarreal?

Verifieer je leeftijd