Go Ahead Eagles vs RKC Waalwijk

Go Ahead Eagles vs RKC WaalwijkGo Ahead EaglesRKC Waalwijk

⚽ 2024-03-02 – Eredivisie

 

Go Ahead Eagles vs RKC Waalwijk voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Go Ahead Eagles vs RKC Waalwijk Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk gespeeld in de Eredivisie op 2024-03-02 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Go Ahead Eagles vs RKC Waalwijk Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk gespeeld in de Eredivisie op 2024-03-02 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Go Ahead Eagles tegen RKC Waalwijk?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Go Ahead Eagles tegen RKC Waalwijk te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Go Ahead Eagles vs RKC Waalwijk Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk wordt op 2024-03-02 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 17:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. Hake heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl RKC Waalwijk 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Go Ahead Eagles vs RKC Waalwijk, behaalde Go Ahead Eagles 1 overwinningen in eigen huis, terwijl RKC Waalwijk uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Go Ahead Eagles: n/a
  • voor RKC Waalwijk: n/a

Go Ahead Eagles vs RKC Waalwijk Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk:

Datum Uitslagen
2023-11-11 RKC Waalwijk 0 – 1 Go Ahead Eagles
2023-04-19 Go Ahead Eagles 3 – 2 RKC Waalwijk
2023-02-01 RKC Waalwijk 3 – 1 Go Ahead Eagles
2022-01-15 Go Ahead Eagles 0 – 2 RKC Waalwijk

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Go Ahead Eagles vs RKC Waalwijk H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Go Ahead Eagles vs RKC Waalwijk?

Verifieer je leeftijd