Golden State Warriors vs Chicago Bulls

Golden State Warriors vs Chicago BullsGolden State WarriorsChicago Bulls

­čĆÇ 2024-03-08 – NBA

 

Golden State Warriors vs Chicago Bulls Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Golden State Warriors en Chicago Bulls en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Golden State Warriors vs Chicago Bulls Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Golden State Warriors tegen Chicago Bulls die in de NBA op 2024-03-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Golden State Warriors vs Chicago Bulls Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Golden State Warriors tegen Chicago Bulls die in de NBA op 2024-03-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Golden State Warriors tegen Chicago Bulls?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Golden State Warriors tegen Chicago Bulls, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Golden State Warriors vs Chicago Bulls Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Golden State Warriors tegen Chicago Bulls in de NBA begint om 04:00 op 2024-03-08. De thuisploeg komt met 33 overwinningen uit de laatste 61 gespeelde wedstrijden, terwijl Chicago Bulls een 0.484 procent winstpercentage heeft uit de laatste 62 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Golden State Warriors met 1 overwinningen thuis, terwijl Chicago Bulls 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Golden State Warriors een gemiddeld puntenverschil van 1.9 punten, terwijl Chicago Bulls een gemiddeld puntenverschil van -1.3 punten heeft:

  • Golden State Warriors: 118.7 gemiddelde punten voor, 116.8 gemiddelde punten tegen
  • Chicago Bulls: 111.8 gemiddelde punten voor, 113.1 gemiddelde punten tegen

Golden State Warriors vs Chicago Bulls Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Golden State Warriors en Chicago Bulls:

Datum Uitslagen
2024-01-13 Chicago Bulls 131 – 140 Golden State Warriors
2023-01-15 Chicago Bulls 132 – 118 Golden State Warriors
2022-12-03 Golden State Warriors 119 – 111 Chicago Bulls
2022-01-15 Chicago Bulls 96 – 138 Golden State Warriors

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Golden State Warriors tegen Chicago Bulls wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Golden State Warriors vs Chicago Bulls?

Verifieer je leeftijd