Golden State Warriors vs Memphis Grizzlies

Golden State Warriors vs Memphis GrizzliesGolden State WarriorsMemphis Grizzlies

šŸ€ 2024-03-21 – NBA

 

Golden State Warriors vs Memphis Grizzlies Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Golden State Warriors en Memphis Grizzlies en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Golden State Warriors vs Memphis Grizzlies Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Golden State Warriors tegen Memphis Grizzlies die in de NBA op 2024-03-21 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Golden State Warriors vs Memphis Grizzlies Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Golden State Warriors tegen Memphis Grizzlies die in de NBA op 2024-03-21 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Golden State Warriors tegen Memphis Grizzlies?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Golden State Warriors tegen Memphis Grizzlies, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Golden State Warriors vs Memphis Grizzlies Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Golden State Warriors tegen Memphis Grizzlies in de NBA begint om 03:00 op 2024-03-21. De thuisploeg komt met 35 overwinningen uit de laatste 67 gespeelde wedstrijden, terwijl Memphis Grizzlies een 0.333 procent winstpercentage heeft uit de laatste 69 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Golden State Warriors met 0 overwinningen thuis, terwijl Memphis Grizzlies 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Golden State Warriors een gemiddeld puntenverschil van 1.5 punten, terwijl Memphis Grizzlies een gemiddeld puntenverschil van -6.5 punten heeft:

  • Golden State Warriors: 118.3 gemiddelde punten voor, 116.8 gemiddelde punten tegen
  • Memphis Grizzlies: 105.9 gemiddelde punten voor, 112.4 gemiddelde punten tegen

Golden State Warriors vs Memphis Grizzlies Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Golden State Warriors en Memphis Grizzlies:

Datum Uitslagen
2024-02-03 Memphis Grizzlies 101 – 121 Golden State Warriors
2024-01-15 Memphis Grizzlies 116 – 107 Golden State Warriors
2023-03-19 Memphis Grizzlies 133 – 119 Golden State Warriors
2023-03-10 Memphis Grizzlies 131 – 110 Golden State Warriors

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Golden State Warriors tegen Memphis Grizzlies wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Golden State Warriors vs Memphis Grizzlies?

Verifieer je leeftijd