Golden State Warriors vs Utah Jazz

Golden State Warriors vs Utah JazzGolden State WarriorsUtah Jazz

­čĆÇ 2024-04-08 – NBA

 

Golden State Warriors vs Utah Jazz Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Golden State Warriors en Utah Jazz en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Golden State Warriors vs Utah Jazz Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Golden State Warriors tegen Utah Jazz die in de NBA op 2024-04-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Golden State Warriors vs Utah Jazz Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Golden State Warriors tegen Utah Jazz die in de NBA op 2024-04-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Golden State Warriors tegen Utah Jazz?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Golden State Warriors tegen Utah Jazz, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Golden State Warriors vs Utah Jazz Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Golden State Warriors tegen Utah Jazz in de NBA begint om 01:30 op 2024-04-08. De thuisploeg komt met 42 overwinningen uit de laatste 77 gespeelde wedstrijden, terwijl Utah Jazz een 0.377 procent winstpercentage heeft uit de laatste 77 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Golden State Warriors met 1 overwinningen thuis, terwijl Utah Jazz 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Golden State Warriors een gemiddeld puntenverschil van 2.3 punten, terwijl Utah Jazz een gemiddeld puntenverschil van -4.8 punten heeft:

  • Golden State Warriors: 117.8 gemiddelde punten voor, 115.5 gemiddelde punten tegen
  • Utah Jazz: 116 gemiddelde punten voor, 120.8 gemiddelde punten tegen

Golden State Warriors vs Utah Jazz Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Golden State Warriors en Utah Jazz:

Datum Uitslagen
2024-02-16 Utah Jazz 137 – 140 Golden State Warriors
2024-02-13 Utah Jazz 107 – 129 Golden State Warriors
2022-12-29 Golden State Warriors 112 – 107 Utah Jazz
2022-12-08 Utah Jazz 124 – 123 Golden State Warriors

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Golden State Warriors tegen Utah Jazz wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Golden State Warriors vs Utah Jazz?

Verifieer je leeftijd