Gorenje vs Skjern

Gorenje vs SkjernGorenjeSkjern

­čĄż 2024-03-05 – EHF Europese Liga

 

Gorenje vs Skjern voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Gorenje tegen Skjern en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Gorenje vs Skjern Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Gorenje - Skjern, die in de EHF Europese Liga op 2024-03-05 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Gorenje vs Skjern Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Gorenje - Skjern, die in de EHF Europese Liga op 2024-03-05 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Gorenje vs Skjern te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Gorenje tegen Skjern kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Gorenje vs Skjern Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Gorenje vs Skjern uit de EHF Europese Liga begint om 17:45 GMT op 2024-03-05. Het team van Gorenje heeft 13 overwinningen uit de 14 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 11 wedstrijden in de laatste 21 wedstrijden heeft gewonnen.

Gorenje heeft gemiddeld 37.4 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 30.5 punten tegen. Skjern daarentegen heeft een gemiddelde 30.4 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 30.0 punten tegen:

  • Gorenje: 14 wedstrijden gespeeld met 13 overwinningen, 1 x verloren, 3 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Skjern: 21 wedstrijden gespeeld met 11 overwinningen, 10 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Gorenje vs Skjern Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Gorenje en Skjern hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-02-13 Skjern 45 – 31 Gorenje
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Gorenje tegen Skjern zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Gorenje vs Skjern?

Verifieer je leeftijd