Gummersbach vs Stuttgart

Gummersbach vs StuttgartGummersbachStuttgart

­čĄż 2024-03-21 – Bundesliga

 

Gummersbach vs Stuttgart voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Gummersbach tegen Stuttgart en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Gummersbach vs Stuttgart Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Gummersbach - Stuttgart, die in de Bundesliga op 2024-03-21 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Gummersbach vs Stuttgart Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Gummersbach - Stuttgart, die in de Bundesliga op 2024-03-21 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Gummersbach vs Stuttgart te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Gummersbach tegen Stuttgart kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Gummersbach vs Stuttgart Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Gummersbach vs Stuttgart uit de Bundesliga begint om 18:00 GMT op 2024-03-21. Het team van Gummersbach heeft 12 overwinningen uit de 22 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 8 wedstrijden in de laatste 23 wedstrijden heeft gewonnen.

Gummersbach heeft gemiddeld 33.0 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 33.3 punten tegen. Stuttgart daarentegen heeft een gemiddelde 32.0 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 33.4 punten tegen:

  • Gummersbach: 22 wedstrijden gespeeld met 12 overwinningen, 10 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Stuttgart: 23 wedstrijden gespeeld met 8 overwinningen, 15 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Gummersbach vs Stuttgart Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Gummersbach en Stuttgart hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-09-25 Stuttgart 29 – 31 Gummersbach
2023-06-04 Stuttgart 31 – 30 Gummersbach
2022-09-22 Gummersbach 29 – 24 Stuttgart
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Gummersbach tegen Stuttgart zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Gummersbach vs Stuttgart?

Verifieer je leeftijd