HBW Balingen-Weilstetten vs Hamburg

HBW Balingen-Weilstetten vs HamburgHBW Balingen-WeilstettenHamburg

šŸ¤¾ 2024-06-02 – Bundesliga

 

HBW Balingen-Weilstetten vs Hamburg voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd HBW Balingen-Weilstetten tegen Hamburg en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

HBW Balingen-Weilstetten vs Hamburg Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd HBW Balingen-Weilstetten - Hamburg, die in de Bundesliga op 2024-06-02 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

HBW Balingen-Weilstetten vs Hamburg Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd HBW Balingen-Weilstetten - Hamburg, die in de Bundesliga op 2024-06-02 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op HBW Balingen-Weilstetten vs Hamburg te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op HBW Balingen-Weilstetten tegen Hamburg kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

HBW Balingen-Weilstetten vs Hamburg Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd HBW Balingen-Weilstetten vs Hamburg uit de Bundesliga begint om 17:00 GMT op 2024-06-02.Ā Het team van HBW Balingen-Weilstetten heeft 4 overwinningen uit de 30 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 13 wedstrijden in de laatste 29 wedstrijden heeft gewonnen.

HBW Balingen-Weilstetten heeft gemiddeld 28.9 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 33.4 punten tegen. Hamburg daarentegen heeft een gemiddelde 33.9 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 35.9 punten tegen:

  • HBW Balingen-Weilstetten: 30 wedstrijden gespeeld met 4 overwinningen, 26 x verloren, 3 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Hamburg: 29 wedstrijden gespeeld met 13 overwinningen, 16 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

HBW Balingen-Weilstetten vs Hamburg Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen HBW Balingen-Weilstetten en Hamburg hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-12-16 Hamburg 28 – 28 HBW Balingen-Weilstetten
2022-04-10 Hamburg 29 – 34 HBW Balingen-Weilstetten
2021-10-21 HBW Balingen-Weilstetten 23 – 28 Hamburg
n/a n/a

De H2H-gegevens voor HBW Balingen-Weilstetten tegen Hamburg zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd HBW Balingen-Weilstetten vs Hamburg?

Verifieer je leeftijd